Værdier

ØKOLOGI

Olivias Tryllesalve er et helt igennem økologisk produkt, der udmærker sig ved at have tænkt økologi og bæredygtighed ind fra start til slut. Alle produkter der indgår i Olivias Tryllesalve er derfor naturligvis 100% økologiske. Det kan du også se af nedenstående ingrediensliste.

Ingredienser i Olivias Tryllesalve:

  • Økologisk sheasmør (Butyrospermum Parkii)
  • Økologisk ekstra jomfru olivenolie (Olea Europaea)
  • Økologisk bivoks (Cera Alba)

Intet andet, og det er vi så glade for.

Hvorfor bruge økologisk hudpleje?
Huden er vores største organ, som ånder og absorberer de ting, vi udsætter den for. Så hvis du bruger syntetisk producerede produkter, vil kemikalierne fra de produkter ophobe sig i din krop. Derfor er det vigtigt, at du bruger økologisk hudpleje, som er fri for parabener og syntetiske, producerede kemikalier.

 

BÆREDYGTIGHED

Ud over at du skåner din egen krop med økologisk hudpleje, så skåner du rent faktisk også miljøet. Ved brug af økologiske produkter, bliver de naturlige ingredienser, som de er lavet af, ikke sprøjtet med gift, og derved bliver der ikke ledet noget ned i undergrunden på jorden. Olivias Tryllesalve bliver hældt på glas i stedet for plastikemballage – for at undgå, at plastikemballagen skal afgive kemikalier til salven.

Olivias Tryllesalve har ikke en papæske omkring selve glasset, da vi ønsker at begrænse papirspild af hensyn til miljøet. Derudover producerer vi så vidt muligt Olivias Tryllesalve med certificerede miljørigtige og bæredygtige standarder, når det kommer til papir, pap m.m.. Vi ønsker at være med til at sikre et samfund, hvor vi lever i større harmoni med hinanden og i balance med naturen.TERRA CIELO MARE オリエンテーリング【中古】【買取王国】
中津テント Bマット60mm合成スポンジマット B-962 [分類:体操・運動マット (白帆布)]
【技能試験対策もバッチリ】ユーキャンの第二種(第2種)電気工事士通信講座(本科コース・分割払い)
コンドルポリシャーCP-12M(レバー)(E-4-7)《山崎産業正規代理店》(JANコード412693)
【碌山製K18・K10シリーズ】K18YGレッドスピネル・シードパール&ダイヤモンドネックレス
【受注生産品:お届け約30日】 K18ホワイトゴールド・ダイヤ/エメラルド・リング 13号 誕生石 カラーストーン ジュエリー アクセサリー レディース 女性 5月
(業務用20セット) ニトムズ オフィスコロコロ フロア用 スペア C3010 3巻 ×20セット
【 300円クーポン 】 【ル?クルーゼ ジャポン正規品】ルクルーゼ ピーコックパレット LE CREUSET ホーローウェア ウィンザーポット 片手鍋 ホーロー鍋 15.5cm ブルーピーコック l
コクヨ 作業用イス cocotte・ココット ハイタイプ サポートシェル ホワイトシェル ステップ付き 布張り【CR-FGP542E1GR】
机 食卓 4人用 つくえ ガラス 4人掛け シンプル テーブル Placidez 強化ガラス ダイニング プラシデス 食卓テーブル ハイグレード 敬老の日ギフト ガラステーブル キッチンテーブル ダイ