Om os

DSC_0529Olivias Tryllesalve er i bund og grund skabt i håbet om at sikre børn og voksne et økologisk og prisbevidst alternativ, når huden skal plejes af forskellige årsager.

Olivias Tryllesalve er skabt af mig, Louise-Marie Törnqvist. Jeg er mor til Olivia på 3½ år og August på 1½. Da jeg blev mor for anden gang, blev det afgørende for mig, at give mine børn det bedste af det bedste inden for økologiske hudplejeprodukter til børnene. På barsel læste jeg blogs, artikler og bøger om økologi og børnesundhed. En del af artiklerne talte om at lave sin egen universalsalve til børnene, og på barsel er der jo indimellem lidt tid til at prøve den slags af. Salven blev med det samme et stort hit på puslebordet, da jeg så hvor effektivt salven afhjalp røde numser, knopper og smårifter fra børnenes negle.

Jeg producerede en omgang til og gav mig til at dele ud af salven til veninder i omgangskredsen. De blev alle ellevilde og måtte have mere! Så jeg besluttede, at Olivias Tryllesalve skulle være tilgængelig for alle, der ønsker at pleje sin hud med et økologisk og effektivt alternativ.

Jeg stiftede hermed firmaet LouiLoui ApS i 2012. LouiLoui ApS er den stolte producent af Olivias Tryllesalve.アコーデオンドア!トーソー アコーデオンドア クローザ エクセル TD-5063/TD-5064 リガード
ファイントラック(finetrack) ポリゴン4フーディ Men’s S TA(タイガ) FIM0221
サイバーシティーは眠らない [DVD] 布袋寅泰 新品
GARMIN + FlipBelt ForeAthlete235J ランニングウォッチ + スポーツウエストポーチ (L)
【送料無料+2大特典】『 LOOK/ルック デスク3点セット (本体100 + 上棚 + 袖 )』 学習机 ※ デスクマット プレゼント対象 勉強机 学習デスク 堀田木工所 オリジナル 国産 無垢 ア
レディース VIKTOR & ROLF(ヴィクターアンドロルフ) ドレス size:42
アリス アンド オリビア alice + olivia レディース ボトムス レギンス【Zip Front Leather Leggings】Black
【全品ポイント10倍】タリアトーレ ウールトロピカル スーツ VESVIO ヴェスビオ ドロップ7 チェック柄 2017SS 春夏 サマーウール super110s 2B 本切羽 新作 REDA生地
【クーポン獲得】【ポイント10倍】【3000円以上送料無料】FIANネーザープリンス【12月上旬販売開始】 3個セット
ライトシェイプサービングスタンド Cod.305 マルテラート