Om produktet

Endelig er den her – en allround universalsalve, der giver 100 % økologisk pleje til sart hud, der kræver omsorg.

Olivias Tryllesalve er en økologisk universalsalve, der kan bruges til alt fra sart hud og røde numser til rifter, hudpletter og tørre læber.  Olivias Tryllesalve forvandler hudirritation til velplejet hud i balance – helt i harmoni med naturen og økologien.

Olivias tryllesalve er en dejlig følelse af økologi, prisbevidsthed og bæredygtighed på samme tid. Salven er et helt igennem bæredygtigt produkt, der udmærker sig ved at have tænkt økologi og bæredygtighed ind fra start til slut.

Olivias Tryllesalve kan bruges til spædbørn, babyer, børn og voksne, da den ikke indeholder parfume, æteriske olier, konserveringsmidler, parabener eller andet problemkemi.

Huden er menneskets største organ, og den optager alt, hvad vi udsætter den for. Målet med Olivias Tryllesalve er at sikre et rent og økologisk produkt, da det er afgørende, at vores og vore børns hud bliver behandlet nænsomt og i harmoni med hudens egen balance.

Vi har valgt at undlade brug af æteriske olier i Olivias Tryllesalve. Æteriske olier er faktisk større allergener end parfumer, og vi mener derfor ikke, at det hører til i cremer, salver og andet, der kommer på vore og vore børns hud.

Alle har ret til en økologisk, sund og nærende hudpleje. Da målet med Olivias Tryllesalve er at komme ud til så mange som muligt, og dermed sikre en bæredygtig og ren hudpleje til børn og voksne, har vi markedets billigste pris for en økologisk universalsalve. Olivias Tryllesalve har en vejledende udsalgspris på kr. 129,-.

Vi gør opmærksom på, at lige som at alle mennesker er forskellige, er vores hud også forskellig. Vi kan derfor ikke garantere, at Olivias Tryllesalve er den rigtige løsning til alle hudirritationer. Tal altid med en læge ved større hudirritationer eller hvis du er i tvivl om noget.【中古】 全曲集/CD/TOCT-24047 / 渚ゆう子 / EMIミュージック・ジャパン [CD]【メール便送料無料】【あす楽対応】
【完結】金田一少年の事件簿R DVD BOXセット【中古】【アニメ・特撮DVD】
絵画 インテリア 額入り 壁掛け 油絵 アルベルト・カイプ オランダの川 M20サイズ M20号 727x500mm 絵画 インテリア 額入り 壁掛け 油絵
【YL-DA83SCWJ-N】 トイレ手洗 ワイド(壁付) 温水自動水栓 キャビネットタイプ 【YLDA83SCWJN】【RCP】トイレ 手洗い器、LIXIL リクシル INAX イナックス、トイレ収
SANKO/三興電機 屋外ポールタイプ 庭園灯 インセクトキール ARS32110 【insectocutor】
Sky Blue Hawk【スカイ ブルー ホーク】      プレーンボーン2woman バングル
? 森永ラクトフェリンは1日たっぷり600mg ? 森永ラクトフェリン = 20袋セット  【代引手数料無料】 ラクトフェリン=スピード発送 ラクトフェリンとビフィズス菌は森永? 森永乳業 正規販売店
杉本 全鋼 洋出刃 24cm 2424 ASG04024
ヴィンテージコーナーカウチソファ【Regard-J】レガード・ジェイ ラージサイズ
【日本製】 【カントリー家具/パイン家具/カントリー学習机/パイン学習机/カントリーデスク/パインデスク/学習デスク】★コロニアルデスク 900 トップ C【smtb-KD】〈送料無料!〉子供部屋・入